Tiimi

tj4

Jaakko Lampela

Toimitusjohtaja

KTM, HHJ


050 566 5385
jaakko.lampela@nordicoption.fi

 

Jaakko on oululainen laskentatoimen ja rahoituksen KTM ja hän on toiminut 20 vuotta johtotehtävissä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Jaakko on toiminut neuvonantajana lukuisissa pk-yrityksissä talouden, rahoituksen, terveyttämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä yritys- ja omistusjärjestelyjen alueilla.

 

Jaakko on suorittanut hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinnon ja on Pohjois-Suomen hallituspartnerit ry:n perustajajäsen.

Teemu

Teemu Puumalainen

Sijoitusjohtaja

KTM


040 631 8362
teemu.puumalainen@nordicoption.fi

 

Teemu on Oulun yliopistosta valmistunut rahoituksen ja kansantaloustieteen KTM ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten talous- ja hallintopuolen johtotehtävistä. Uransa aikana hänelle on kertynyt osaamista vähittäiskaupan, logistiikan, rakentamisen ja eri teollisuudenalojen toiminnasta. Hänen vahvuusalueitansa ovat talouden johtamisen lisäksi sisäinen ja ulkoinen laskenta, toiminnanohjausprosessit sekä niihin liittyvät IT-ratkaisut.

 

Teemu on toiminut kansainvälisten yritysten johtoryhmissä ja tehnyt läheistä yhteistyötä myös muiden työskentelemiensä yritysten sidosryhmien kanssa, kuten hallitusten ja omistajien. Hän on ollut mukana luomassa ja kasvattamassa kansainvälistä liiketoimintaa ja johtanut sekä koordinoinut talouden osalta M&A toimintoja.

Yhteystiedot

Nordic Option Oy

Sepänkatu 20
90100 Oulu
jaakko.lampela@nordicoption.fi

teemu.puumalainen@nordicoption.fi


Avoinna arkisin klo 9-16